اگر قصد دارید دکوراسیون خانه را تغییر دهید، ولی بودجه کمی دارید، نگران نباشید و از علاقهتان بخاطر کمبود پول صرف نظر نکنید. در عوض راهکارهای لازم را پیدا کنید و بکار ببندید.
طراحی داخل خانه هزینه خیلی زیادی دارد. حتی اگر بخواهید فقط دکوراسیون یک اتاق را تغییر دهید، باز هم هزینه زیادی خواهد داشت. برای کفپوش از چه چیزی میخواهید استفاده کنید؟ برای نقاشی چه رنگی را مد نظر دارید و چه میزان از آن رنگ باید خریداری کنید؟ آیا میخواهید مبلمان جدید بخرید؟ نورپردازی و بقیه وسایل چطور؟ همین طور سایر لوازم دکوراسیون؟
وقتی همه این موارد را در نظر میگیرید و پولی را که لازم است، حساب میکنید، میبینید که هزینهها خیلی بالا خواهد بود. ولی ما راهکارهایی را در این مطلب گردآوری کردهایم که به شما نشان میدهد با یک بودجه محدود هم میتوان تغییرات دلخواه را بدون صرف هزینه های بالا انجام داد.
در مطلب قبل با قسمت سوم راهکارهای لازم برای تغییر دکوراسیون خانه با بودجهای محدود آشنا شدیم. در این مطلب با قسمت آخر این راهکارها آشنا میشوید.
-
همه دکوراسیون را یکدفعه و باهم انجام ندهید
یکی از بزرگترین اشتباهات در طراحی داخلی تغییر دکوراسیون قسمتهای مختلف خانه در یک زمان و با هم است. به عبارت دیگر اجرای هم زمان چند پروژه تغییر دکور. شاید حس خوبی باشد که دکور خانه را یکدفعه و به طور کامل به دلخواهتان تغییر دهید، خصوصا برای کسانی که تازه به یک خانه جدید نقل مکان کردهاند، ولی این کار درستی نیست، مخصوصا اگر بودجهتان محدود باشد و بخواهید پول کمتری خرج کنید.
ما توصیه میکنیم وقتی به یک خانه جدید نقل مکان میکنید، سریعا برای تغییر دکوراسیون و انجام تغییرات بزرگ اقدام نکنید. اجازه دهید مدتی بگذرد تا بهتر متوجه شوید که خانه به چه تغییری نیاز دارد. به عنوان مثال، به محض نقل مکان به خانه جدید، به نظرتان میرسد که باید کابینتهای آشپزخانه را عوض کنید و این تغییر را انجام میدهید. ولی بعد از چند ماه به این نتیجه میرسید که ای کاش اول فقط روکش کابینتها را عوض کرده بودید.
موضوع اصلی این است که کارهای موردنیاز برای تغییر دکور را اولویت بندی کنید. اول از اتاقی شروع کنید که بیشتر از همه به تغییر احتیاج دارد. همزمان، تغییرات در بقیه قسمتها را تا حدی انجام دهید که بتوانید در آنها زندگی روزانهتان را بگذرانید، حتی اگر ظاهر این قسمتها خیلی زیبا و یا به دلخواهتان نباشد. بعدا، وقتی دوباره از لحاظ مالی روبراه شدید و توانستید بودجه لازم برای بقیه کارها را کنار بگذارید، سراغ پروژههای بزرگتر بروید.
-
. از یک دانشجوی طراحی داخلی کمک بگیرید
تمام نکاتی که در بالا گفتیم، زمانی کاربردی و مفید هستند که شما خودتان ایده و توان کافی برای انجام کار داشته باشید؛ اینکه بدانید چه سبکی میخواهید و از کجا باید شروع کنید. در غیر این صورت باید از یک طراح داخلی کمک بگیرید و اگر با صرف بودجه کم میخواهید کار را جلو ببرید، از یک دانشجو کمک بگیرید. میتوانید یک آگهی روی اینترنت بگذارید، یا به دانشگاهها و مراکزی که دورههای طراحی داخلی برگزار میکنند، مراجعه کنید تا دانشجویانی را که مایل به فعالیت هستند، پیدا کنید.
معمولا به راحتی میتوانید دانشجویانی را پیدا کنید که کسب تجربه و بالا بردن رزومهی کاریشان مهمتر از دستمزدی است که دریافت میکنند و حاضرند با قیمت پایینتر کار را انجام دهند. حتی برخی ممکن است حاضر باشند بدون دریافت دستمزد کار کنند. در صورتی که تاییدیهای دال بر اینکه برای شما کار انجام دادهاند دریافت کنند و به آنها اجازه دهید از عکسهای خانه قبل و بعد از اعمال تغییرات استفاده کنند.
دنبال طراحانی باشید که درباره سبک طراحی با شما هم نظر هستند. قبل از امضا قرارداد درباره بودجهای که برای کار در نظر گرفته اید صحبت کنید و همه چیز را روشن کنید. مثلا اگر ترجیح میدهید بجای خریدن وسایل دکوری جدید، از وسایلی که دارید استفاده کنید، طراح را در جریان بگذارید.
قطعا تغییر دکوراسیون خانه با یک بوجه کم کار آسانی نیست، ولی اگر درست زمان بندی کنید، شدنی است. نکاتی را که گفتیم بکار ببرید و کار را شروع کنید و طراحی داخلی مورد نظرتان را انجام دهید. در نهایت، چیزی که از همه مهمتر است این است که شما در محیط جدیدی که طراحی کرده اید شاد و راحت باشید و احساس خوبی داشته باشید.
